8

Hogyan jutott el az EverBlock New York-ból Magyarországra?

Éppen a Facebookon egy hölgy azon dilemmázott, hogyan felezhetné meg lányával a szobát. Hogy válasszon ketté egy helyiséget úgy, hogy abban az esetben, ha ráunnak, ne kelljen semmit lebontaniuk és engedélyt kérniük a gondnoktól. Olyan dologra lenne szükség, ami kényelmes, nem megterhelő, amihez nincs szükség szakemberekre és a nők is könnyen elbánnak vele. És ideális esetben, ha nem örökre szólna, ne legyen szükség falazásra és fix falakra sem.

Nem sokkal ezelőtt láttam először az EverBlock rendszerről egy videót, ami ámulatba ejtett. Soha azelőtt nem láttam ehhez foghatót. Rögtön az eszembe jutott, milyen elegáns megoldást nyújtana az EverBlock. És ekkor szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy hozzuk el ezt az amerikai találmányt a magyaroknak. Sokaknak segítséget nyújtana az ilyen és ehhez hasonló problémáikban és éveken át jó szolgálatot tenne. Óriási kihasználhatóságot láttam benne. Sőt mi több, tudatosítottam, hogy ma megveszem a kockákat, falat építek belőlük, ha holnap megunom és változásra vágyom, készítek belőlük egy pihenőt a teraszra, zsámolyokat és asztalt, legközelebb pedig valami vidámat a gyerekszobába, egy év múlva elválasztom vele a teret az irodában, ezután pedig készítek belőle egy bárpultot a céges rendezvényen… És így tovább, és így tovább.

Wow, hiszen ez csodálatos! Semmi ehhez foghatót nem találtam sem Magyarországon, sem pedig a környező országokban. Csak egy csomó „Amerikában valóság, nálunk csupán álom“ szellemben íródott cikket találatam. Ekkor úgy határoztam, hogy ezt az álmot valóra váltom. És több nem is kellett. Kollégámmal, Viktorral azonnal megszólítottuk a gyártót. És így hoztuk el Nektek ezt az újdonságot egyenesen New Yorkból. Valamint így váltunk a termék exkluzív ügynökeivé Magyarország, Csehország és Szlovákia számára.

Peter és Viktor, EverBlock

Peter Podobek

peter@everblocksystems.sk l +421 908 564 323

Viktor Szomolay

viktor@everblocksystems.sk l +421 905 264 598