Kockák összekapcsolása


Az EverBlock leginkább a földön működik, ezért azt ajánljuk, hogy egyenes talajon építkezz. Minden kockán vannak kiemelkedések, amelyek a kapcsolódást segítik és úgy kerültek megtervezésre, hogy a felette lévő kocka alsó részébe beleilleszkedjenek. Az alsó rész bordázottsága biztosítja a strukturális szilárdságot és a szoros kapcsolódást. A kezdetekhez egyszerűen helyezd a kockákat egymásra, illeszd a kiemelkedéseket egymás fölé és nyomd össze. Pont úgy, mint amikor gyerekkorodban legóztál. Nem lesz szükséged sem ragasztóra, sem másra.

Connectingmodularblocks-300x244

A kockák és a kiemelkedések típusai


Használd ki a különböző kockatípusok, kiemelkedések közötti távolságok és irányok kombinációját. Váltakoztasd őket szükség szerint és vedd figyelembe, hogy ennek milyen következménye lesz tekintve a struktúra szilárdságát. A szilárdabb építmény érdekében azt ajánljuk, hogy ne egyforma kockákat helyezz egymásra, hanem csúsztasd el őket úgy, hogy egy kockát kettőre helyezel. Mindezt az építmény stabilitása érdekében.

Interlockingplasticblocks-300x195

Zárótakarók/fedő


A zárótakarók gyönyörű befejezésként szolgálnak építményeden. Azonos felülettel rendelkeznek, ráhelyezheted az építmény tetejére, így eltakarhatod a kockák kapcsolódási kiemelkedéseit. Ezen kívül remekül szolgálnak úgy is, mint az asztal felső része, polc, pad, stb. Egy olyan egyenes felületet kapsz velük, amelyet fel tudsz használni és ezen felül építményed jobban is néz majd ki.

A felületére például más gyártó polcát is ráhelyezheted, vagy hozzácsatolhatsz olyan polcot, panelt, amely nem az EverBlock termékcsaládból származik. Csak a fantáziád szabhat határokat.

EverBlock24-Shelf-1-300x200

Merevítsd ki és erősítsd meg építményed


Építsd úgy a kockákat, mint egy kőműves

ÉPÍTSD ÚGY A KOCKÁKAT, MINT EGY KŐMŰVES. Helyezd el úgy a kockákat, mint egy kőműves a téglát falazáskor. Úgy, hogy a függőleges élek ne legyenek egy síkban. Így stabilabb építményed lesz.

Használd a rögzítőpeckeket és rudakat a stabilitás elérése érdekében

A merevítő peckek kitöltik a két kocka kapcsolódási pontját és úgy töltik ki a rést, hogy továbbra is mozgatható maradjon, tehát úgy, hogy egy darabban áthelyezhető legyen. Helyezd a peckeket a beépített csatornába, amely minden kockán áthalad, a felette, vagy alatta lévő kockába. Ezen kívül használhatod az 1/2“ rudat, fapecket, vagy PVC pecket, vagy csövecskét. Egyéb segédanyagok is használhatók.

modularbuildingideas-300x257

EverBlock polcok, asztalok, küszöbök


Az EverBlock rendszer nem csupán kockákat, de polcokat, asztalokat és küszöböket is tartalmaz, amelyeket felhasználhatsz. Ezek segítségével rendes bútorokat is készíthetsz, mindennel, ami ahhoz szükséges. Valamennyi EverBlock polc, asztal vagy küszöb lakkozott acélból készült, nyílásokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az EverBlock kockák kapcsolódási kiemelkedéseikre való egyszerű ráhelyezést, amellyel nem csupán kimerevíted az építményt, de létrehozol egy sima felületet is a számítógép, TV, könyvek és egyéb dolgok számára.

EverBlockDesk_05-300x200